Forfatter Estrid Dyekjær

estrid_dyekjaer_logo_2024_V1

Estrid Dyekjær Værkliste

Herunder finder du samtlige udgivelser af Estrid Dyekjær.

Lorem Ipsum har været standard fyldtekst siden 1500-tallet, hvor en ukendt trykker sammensatte en tilfældig spalte for at trykke en bog til sammenligning af forskellige skrifttyper. Lorem Ipsum har ikke alene overlevet fem århundreder, men har også vundet indpas i elektronisk typografi uden væsentlige ændringer. 

November - 2022
Romanen "Nøglebarn" udgives

Mon Anja har en plan? Der er som altid styr på det hele – indtil der sker noget uventet. Da Anja får tilbudt nyt job, får hun Aksels opbakning til at forfølge drømmen om en karriere som kvotekvinde.

Bestil bogen her

Februar 2022
Romanen "Babyblues" udgives

Anja har en ny plan! Hun er flyttet ind hos Aksel og der er masser af tid til både forelskelse og gør-det-selv projekter i det gamle hus, hun skal bare lige afslutte et par ting på jobbet, og så er hun klar!

Bestil bogen her

Juni 2021
Romanen "Kvotekvinde" udgives

Kandidatgraden er i hus – karrieren godt i gang. Og så er hun endelig single, selvom ekskæresten Max huserer i samme firma og er mindst lige så irriterende, som da de boede sammen. 

Bestil bogen her

Marts 2019
Romanen "To liv" udgives

”To liv” er en dejlig skæbne- og tidsfortælling, der fører os fra 1954 til 2019. Bogen følger Kirsten og Johannes i deres ægteskab, samt de familiemedlemmer, der kommer til at få betydning for deres liv.

Bestil bogen her

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV LIGE HER!

Vi spammer ikke! Læs denne privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV LIGE HER!

Vi spammer ikke! Læs denne privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.