Forfatter Estrid Dyekjær

estrid_dyekjaer_logo_2024_V1

Estrid Dyekjær Værkliste

Herunder finder du samtlige udgivelser af Estrid Dyekjær.


November - 2022
Nøglebarn - Kvotekvindetrilogien del 3

Mon Anja har en plan? Der er som altid styr på det hele – indtil der sker noget uventet. Da Anja får tilbudt nyt job, får hun Aksels opbakning til at forfølge drømmen om en karriere som kvotekvinde.

Bestil bogen her

Februar 2022
Babyblues - Kvotekvindetrilogien del 2

Anja har en ny plan! Hun er flyttet ind hos Aksel og der er masser af tid til både forelskelse og gør-det-selv projekter i det gamle hus, hun skal bare lige afslutte et par ting på jobbet, og så er hun klar!

Bestil bogen her

Juni 2021
Kvotekvinde - Kvotekvindetrilogien del 1 udgives

Kandidatgraden er i hus – karrieren godt i gang. Og så er hun endelig single, selvom ekskæresten Max huserer i samme firma og er mindst lige så irriterende, som da de boede sammen. 

Bestil bogen her

August 2020
Andres Liv - Gribende opfølgning på bipersonerne fra To Liv
Da familien i 1930'ernes Danmark må gå fra gården, starter Christians kamp for at finde sin plads i livet. Som soldat sætter han kursen mod nye eventyr, men jagten på lykke er ikke så let som på film og hans forsøg på ridderlighed bliver forkvaklede.
Anne Maries Familie har andre udfordringer, for faderens formue og den smukke palævilla kan ikke købe kærlighed eller kurere den sorg der hviler over hjemmet. 
 
Andres liv er en skæbnefortælling om længsel, håb og drømme.
September 2019
Det Røde Lyn - Børneroman om sorg, veninder og

Da Veras far dør, bliver hendes verden vendt på hovedet. Imens veninderne snakker om drenge, makeup og konfirmationen næste år, forsøger Vera at finde ud af, hvad hun skal stille op med sorgen. Hvordan trøster man en mor, der er ulykkelig? Kan får man sin storebror til at se op fra Computerspillet? Hvad stiller man op med sin døde fars drømmebil? Og giver det overhovedet mening at blive konfirmeret, når ens far ikke længere lever?

 
Det Røde Lyn er historien om Veras vej gennem sorgen og de første svære teenageår, hvor alt og alle er i forandring.   

Bestil bogen her

Marts 2019
To liv - Debutroman

”To liv” er en dejlig skæbne- og tidsfortælling, der fører os fra 1954 til 2019. Bogen følger Kirsten og Johannes i deres ægteskab, samt de familiemedlemmer, der kommer til at få betydning for deres liv.

Bestil bogen her

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV LIGE HER!

Vi spammer ikke! Læs denne privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV LIGE HER!

Vi spammer ikke! Læs denne privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.